Kære hold 5 løber,

Vil du med ud at løbe på onsdag (den 19. maj 2021 og det er kl. 18, GIC P-plads) ?
Vejret ca. 13 C grader (jf. nuværende vejrudsigt, DMI)
Oplægget til ruten er ca. 9,7 K (+- 5:45 min/km)
Jeg har lavet den sjoveste rute, vi skal løbe i cirkler, vi skal op og ned samt krydse vores spor. Og en enkelt strækning kan jeg ikke helt huske vejføringen – jeg husker det som værende er ret rough trail med store sten dog uden havtorn eller hyben.
Oprindeligt var min plan at vi skulle have løbet tempointervaller 3 styk á 1200 meter – men da vi også skal op og ned af Rævebakken 3 gange – bare sådan for sjov før alle myg er klækket – sååååå tænker jeg bakken er rigeligt😉 Alternativt løber man rundt om bakken 3 gange.

Tema: Mentale flødeboller feder ikke

😊Vel mødt til spas og leg
På trænernes vegne/ Helene 😊