Hej Hold 5
Onsdag den 12. februar 2020 kl. 18 – fra GIC´s stadion
Vi laver lidt opvarmning på stadion inden løb. Det skulle holde tørt med tåge og 4 grader – vi får se – vejret var jo ret alsidigt i dag … ?
Ruten er ca 9,50 km, og det er måske jeres tur til at hive mig rundt i vores løbetempo +- 5:45 min. pr. km. (Jeg har været på skiferie…) Der vil være pauser. Der vil også være sprint intervaller og de er frivillige at løbe, statisk løb er også en mulighed.
Ruten er en ret firkantet ”Fredsdue” og går over Mosede – lidt pudsigt er det den første rute, jeg lavede som ny træner for hold 5 for knapt 1 år siden! Mette, Saschi, Jeanne, Helle, Michael, Mia, Thomas K og R, Max, Erik, Kurt, Johnny, Niels, Brian og Preben var med. Lidt sjovt at se, at I pt løber på hold 3, 4, 5, 6 og trail i dag ?
Jeg glæder mig til at se 2020 løberne ?
På trænernes vegne/
Helene

p.s. Beklager det ikke kom på bloggen tirsdag og kun få facebook – jeg blev låst ud fra bloggen..