Hej Hold 5

Onsdag den 15. januar 2020 kl. 18 – særrute fra GIC til Greve Borgerhus pga. Trims Nytårskur

Vi laver lidt opvarmning på stadion inden løb, for det er lidt for mørk til at gøre det på cykelstierne 😉

Ruten er kortere end sædvanlig ca 8,47 km via År-øjel 😉 og Godsparken. Så den klarer vi hurtigt uanset evt. regn og vandpytter i vores løbetempo +- 5:45 min. pr. km. Der vil være lidt pauser.

Jeg vil gerne prøve noget nyt – at vi løber første halvdel lidt langsommere end den anden halvdel – dvs. jeg vil forsøge at gå efter løbetempo 5:50 i de første ca 4 km og løbetempo 5:40 i de sidste ca 4 km. Om de to tempi ligger for tæt, finder vi ud af sammen.

Jeg glæder mig til at se jer, og vi slutter af med en skål på et nyt og gerne sjovt år med masser af gode løbeoplevelser i vente.

På trænernes vegne/
Helene