Vejen til at blive en vinder – foredrag med Eskild Ebbesen10. maj 2022 – kl. 19.00 – 21.00 i Greve Borgerhus.Hvad er en vinder, og hvordan får man mere vindermentalitet ind i sin hverdag?Guldfireren er en af dansk idræts allerstørste succeser. Fra 1994-2012 har Guldfireren vundet mange medaljer ved enten VM eller OL og 9 gange har det været af den fineste karat – GULD. Eskild har været en del af holdet i alle årene og fortæller også om hvad der skal til for at få et team til at præstere på højt niveau.Dette er blot nogle af de spørgsmål Eskild svarer på i foredraget, som omhandler vindermentalitet både i hverdagen og ved præstationer på højt niveau.Alle har forskellige forudsætninger for at blive en vinder, men alle kan ifølge Eskild Ebbesen træne deres vindermentalitet.Eskild kommer i foredraget blandt andet ind på følgende områder:Hvordan øger man chancen for at nå de mål, man sætter sig for?Hvad skal der til for, at man fortsat udvikler sig?Hvordan arbejder man med sig selv for at udnytte sit potentiale fuldt ud?Hvad skal der til for at være motiveret i hverdagen?Et levende foredrag, der giver tilhørerne ny energi og inspiration til hverdagens udfordringerTilmelding for medlemmer: https://grevetrim.dk/header-bar/tilmelding/events/