Kære løbere på hold 5,

Vi er snart ved onsdag igen og dermed også tid for en løbetur i hyggeligt selskab.

Denne træning starter vi ved GREVE BORGERHUS, KL. 18:00. Turen byder på omkring 9 km,
med tempo på +- 5:45. Der vil være mulighed for et par frit løb undervejs 🙂

Fra Greve borgerhus løber vi af stierne mod Dønnergårds Alle. Langs Greve Centervej til stien ved motorvejen, hvor vi løber mod Mosede. Forbi rensningsanlægget mod banen og langs den til Greve Centervej. Videre af Søagervej mod Jerismosevej og mod Lillevangsvej og borgerhuset igen.

Håber, at se mange af jer, men husk hvis I har antydning af at være sløje, så bliv hjemme, både for jeres egen og holdets skyld. Som altid opfordre jeg til, at holde god afstand til hinanden og dem vi møder på vores vej.

Ses på onsdag og ha’ en god uge 🙂

På trænernes vegne
Britta