Kære hold 5 løbere,

Så er det ved at være onsdag igen og vi skal ud på en lille tur sammen :-).

Denne onsdag bliver turen lidt kortere end normalt, da træneren har en bagkant.

Vi løber fra GIC mod Dønnergårds alle og Greve Center vej mod motorvejen. Af sti forbi Damagerskolen og mod Nældebjerg. Mod Mosede og banen som vi løber langs til Greve St. Videre af Søagervej til Jerismosevej og derfra mod GIC igen.

Når vi er i mål, har vi været ude på omkring 8,5 – 9,0 km i vores tempo som ligger på +- 5:45. Turen bliver statisk og varm, så husk at få tanket depoterne op i løbet af dagen 🙂

Også lige lidt info om søndagens træning. Som I måske har set på klubbens hjemmeside eller facebook side, så er der på søndag “Danmark løber” arrangement i Strandparken. Der kan løbes 5, 10 eller 21,1 km, og I kan læse meget mere om det samt tilmelding på ovennævnte sider.

Jeg kan dog nævne, at der først løbes kl. 10.00 og jeg vil sørge for en rute på 10 km i hold 5 tempo.

På trænernes vegne
Britta