Kære løbere,

Først vil jeg ønske jer et godt og festligt nytår 2020. Håber på mange gode løbeturer med jer i det kommende år.

Vores først løbetur i 2020 vil ligge omkring 9,5 km, med tempo på +- 5:45 som altid. 

Vi løber langs hjelmstien til Pilestien. Over broer og rundt til Havnevej. Videre til Vangeleddet, over H. Centervej til Krogårdsvej til Godsvej. Af Strandvej til Jens Frobesvej. Langs vandet til Havnevejen og af Lyngstien helt retur til vores udgangspunkt.

Mht distancetræning for foråret 2020, så er der få der har tilkendegivet at vil løbe med et hold 6:00. Vi har derfor besluttet, at der ikke bliver et 6:00 hold med os som trænere. Vi vil til gengæld hjælpe til på hold 6:15 når der er behov. Så for dem af jer, der vil løbe distancetræning om mandagen, anbefaler vi at løbe med hold 6:15 eller alternativt hold 5:45. Check deres distance m.m. via facebook og bloggen under distancetræning.
https://grevetrim.dk/?page_id=1320.

God weekend og vi ses til løb 🙂