Kære hold 5😁

Som annonceret i onsdag så har jeg fået æren af at overtage Brittas plads som træner, hvilket jeg er super glad for.

Jeg har været medlem af GT i mange år, men har kun løbet med de sidste 15 måneder. Først som træner på hold 7, så hold 6 og nu hold 5 😊 Min bedre halvdel er Morten, som er træner på hold 3 og løbsudvalgsformand, så det kan også være, at I kender mig / har hørt om mig som ‘Mortens kone’. Det blev jeg kaldt meget i starten 😬

Jeg er i gang med at tage løbetræner-uddannelsen hos DGI, og hvis alt går vel 🤞🏻🤞🏻 så bliver jeg certificeret løbetræner i halv-/helmarathon næste lørdag.

Nok om mig, nu til løb:
På søndag skal vi løbe Påsketuren (+ lidt ekstra) som Greve Trim arrangerede sidste år.
Vi mødes derfor ved Mosede Fortet kl 9, og løber turen i +/- 5.45.
Jeg må blankt erkende, at jeg ikke kan huske præcist, hvor lang turen er, men jeg mener, at den er 9 km – 9,5 km. Uanset hvor lang den er, så er jeg helt sikker på, at vi får en hyggelig tur 😁 Noget af turen vil foregå i sand.

Glæder mig rigtig meget til at løbe med jer😊

På trænernes vegne
Anita

PS! Husk at hvis du føler dig bare den mindste smule skidtmas, så mød ikke op, men bliv hjemme under dynen 🤗